Becsengettek!

Eljött az ősz, és vele együtt megkezdődött a suli is. A 2017/18-as tanévet 117 diák kezdte meg iskolánkban, akikből 20 fő kollégiumi ellátást is kap. Az új elsősöket nagy szeretettel fogadta Diósné Kalmár Melinda osztályfőnök, Nesz Lívia napközis nevelő, és Tóth Marianna gyógypedagógiai asszisztens. 

 

A tanévnyitón az aula teljesen megtelt ünneplőbe öltözött, zsibongó gyerekekkel, akik a nyári élményekkel feltöltődve, kipihenten érkeztek hozzánk.  Az Ünnepség kezdetére azonban mindenki elhalkult. A szereplők műsora után, Wéber Gyöngyi igazgatónő köszöntötte a diákokat, szüleiket, pedagógusokat, pedagógiai munkát segítőket. Tőle megtudhattuk, hogy nem csak az új elsősök kezdik nálunk a tanévet, hanem  új kollégák is, akiket sorban bemutatott:
Új pszichológus kezdte meg nálunk a munkáját, a neve Bihacker Petra.
Ismét van logopédusa az iskolának, Csánk Enikő személyében.
GYES-ről érkezett vissza hozzánk Kun Gergő.
Új munkatársaink lettek még: Szabó Katinka, Vajda-Dévai Henrietta, Varga Rea Viktória, és Grabecz Ágnes.
Nyugdíjba vonult Gulyás Éva.
A személyi változásokon kívül, más is történt. Egész nyáron dolgoztak az iskola technikai dolgozói, így tovább szépült az iskolánk. Tisztasági festés volt 2 tanteremben, és egyben parkettacsere.  Az iskola csinosítását a pedagógusok fejezték be, akik kézzel készített dekorációkkal tették még barátságosabbá az aulát, tantermeket, folyosókat, ebédlőt. Megtervezték az új tanévet is, ami rengeteg programmal, meglepetéssel bővelkedik. Az összesített naptárban megtaláljátok a fontos dátumokat, eseményeket, de nem mindent, hisz meglepit is tartogatunk számotokra.
Az összesített naptárt ide kattintva tudjátok letölteni:
Tanév rendje 2017/18.