Farsangi buli

Az idei év második hónapjának fénypontja, ismét a FARSANG volt, ami mi másról is szólhatna, mint a mulatozásról.

Sokan bújtak fantáziadús egyéni jelmezbe, és ezzel rekordot is döntöttek! Ennyi egyéni indulónk még nem volt!

Az ötletes ruhák mosolyt csaltak a nézők arcára. Felsorolni is nehéz, hogy milyen sok karakter jelenítődött meg ezen a délutánon. Díjaztuk, hogy ennyi gyerek bátorkodott jelmezbe bújni, és ezért minden indulót egy tábla fincsi csokival jutalmaztunk.

Egyéni helyezések:
I. Bednár Benedek – Hosszú Katinka szerepében
II. Márton Karolina – pizza szelet
III. Horváth Zoltán – tea filter

Ez után következett az osztályok zenés, táncos produkciói, melyeknek a tanárok is részesei voltak. Nagyszerű előadások szórakoztatták a nagyérdemű közönséget. Fergeteges sikert aratott minden csoport, ezért a zsűrinek igen nehéz dolga volt. Az alábbi döntés született.

Csoportos helyezések, amivel egy finom torta is járt:
I. 6. osztály – Szinkronúszók
II. 7. b osztály – LEGO emberkék
III. 8. osztály – Táncosok

Ez után következett a tombola, ahol minden diák lázban égett, hogy valami hasznos vagy mókás ajándékot nyerjen. Voltak nagy mázlisták, akik taroltak és több mindent is hazavihettek. Akik nem nyertek, azoknak sem volt idejük szomorkodni, hisz következett a Disco, ahol mindenki felszabadultan táncolhatott.

Az est díszvendége a Z’Zi Labor együttes, és a Veresegyházi asszonykórus volt. Őket a tanári kar jóvoltából láthattuk, akik erre az alkalomra népművészeti ruhába bújtak, hogy szórakoztassák a nagyérdemű közönséget.

További képek itt.

Műsorvezetők: Csörnök Ilona és Bors-Kádár Eszter
A rendezvény szervezői: Németh Aranka és Pappné Karácsony Ágnes