Hulahoppos diákjaink a Sportágválasztó színpadán

Idén, május 26-27-én rendezték meg a XX. Budapesti Nagy Sportágválasztót, ahol több mint 100 sportág közül lehetett választani, és kipróbálni. A rendezvény  színpadán sportági bemutatók zajlottak, ahová a legjobbak léptek fel, neves sportszemélyiségek, köztük több olimpiai bajnokkal.
  Nagy megtiszteltetés, hogy diákjaink már második alkalommal léphettek fel ezen a rangos eseményen, egy hulahopp bemutatóval, és ezzel a produkcióval a sportágat népszerűsítették. 

 

A hulahoppkarika egy remek fejlesztőeszköz, ami próbára teszi a gyerekek ügyességét, bátorságát, figyelmét, kitartását. Éppen ezért, iskolánkban működik egy hulahopp szakkör, melynek egyik érdekessége, hogy csak fiúk alkotják. Zenére, különböző nehézségű ügyességi feladatokat tanulnak meg, és gyakorolnak be.  Ebben a tanévben nagyon sok új elemet sajátítottak el. Most tavasszal egy erősebb gyakorlatsorral kápráztatták el a nagyérdemű közönséget, amibe már több nehéz elem is bekerült. A srácok izgultak, de nagyon ügyesek voltak. A siker nem maradt el, nagy tapsot kaptak a lelkes közönségtől. A csapat tagjai: Farkas Zoli, Méhes Zsolt, Rabóczki Gergő, Ábrahám Márk.
A fellépésről videó is készült. Itt nézhetitek meg: 

 

Felkészítőjük Nagy Éva Tünde, aki a hulahopp sport lelkes képviselője, és oktatója. Köszönjük, hogy diákjainkat felkészítette erre a rangos eseményre. Gratulálunk a nagyszerű produkcióhoz!

 

További képekért kattints ide.
 
Írta: Boronkay Zsuzsa