Öko – húsvét

Március 22-én tartottuk az ÖKO – húsvéti kézműves foglalkozást, melynek a különlegessége az volt, hogy ugyanezen a napon volt a víz világnapja is. A tanári kar azt tűzte ki célul, hogy mindkét fontos eseményt együtt próbálja meg megünnepelni.DSCN9474 Az előkészületek során mindenki nagy izgalommal készülődött, hogy olyan programokat tudjunk az iskolánk tanulóinak szervezni, ami az életkori sajátosságaikat figyelembe veszi. A tanulók az egészségügyi, igazgatási és nem fertőző betegségek osztályának egészségnevelő munkatársai által tartott előadásokon vettek részt, a víz világnapja nevében, ahol megtanulták a helyes kézmosást és ismereteket szereztek a víz védelmének fontosságáról. A kézműves foglalkozás sajátossága volt, hogy a diákok lehetőséget kaptak zsázsa ültetésére, és a cserepeket ők maguk készítették el hulladék újrahasznosításával.

Az egészséges életmód nevében ügyességi játékokon vehettek részt az udvaron, ami mindenkit jól átmozgatott és elfárasztott.

A húsvéti program főszervezője: Baksai Imréné Edit DSCN9511

Örömmel tapasztaltuk, hogy a tanulóink nagyon elfogadóak voltak az ünnepséggel szemben, és nagyon jó visszajelzéseket kaptunk tőlük. Köszönjük szépen ezt a remek délutánt!

 

A többi képet itt nézhetitek meg!