Reuters önkéntesek a diákokért

20160923_090315Iskolánkban jártak a Reuters munkatársai, akik azzal a céllal érkeztek hozzánk, hogy, egy vidám délelőttöt szerezzenek a diákotthonos tanulóinknak. Az idő kedvező volt a sportoláshoz, a suli pályája pedig mindig készen áll a gyerekek fogadására. Így aztán semmi akadálya nem volt annak, hogy egy izgalmas sportdélelőtt elé nézzünk.
 
kataimre__dsc4491Kicsik és nagyok, csoportokba szerveződve izgatottan várták a nap eseményeit. A bemelegítés után a játéké volt a főszerep. A sorversenyek nehézségéről és változatosságáról Demján Zsolt, és Ladányi Attila gondoskodtak. Volt nagy versengés, a különböző ügyességi feladatok próbára tették a játékosokat. Mivel ez egy csapatjáték volt, ahol tanulóink és a Reuters munkatársai együtt versenyeztek, kölcsönösen segítették és buzdították egymást. 
 
 
20160923_104945Kialakult a végeredmény, ami alapján kihirdették a győztes csapatot.Jutalmuk egy vándordíj, és mellé ajándékokat kaptak. Vesztes nem volt, hisz mindenki nyert egy vidám délelőttöt, és egy meglepi ajándékot.  A gyerekek nagyon jól érezték magukat! A napot, egy barátságos focimeccs zárta.20160923_105136
Köszönjük a Reuters munkatársainak ezt a vidám délelőttöt!