Második helyezett lett az Éltes tanári kara

Országos versenyt hirdetett a Magyar Szabadidősport Szövetség, melyre felnőtt munkaközösségek nevezhettek be.  A különböző cégek mellett, a mi tanári karunk is indult ezen a megmérettetésen, ugyanis az első három helyezett díja, egy sportos csapatépítési program volt. 

Ennek egyik feltétele volt, hogy sportos keretek között tartsunk értekezletet, amiről készüljön fotó. Eleget téve a kiírásnak, kezdődött a versengés, hogy ki mennyi szavazatot kap. A Magyar Szabadidősport Szövetség facebook oldalán szavazhatott minden szimpatizánsunk, támogatónk. Mint kiderült, annak ellenére, hogy egy kis létszámú iskola vagyunk, nagyon sokan drukkoltak nekünk, és támogattak bennünket!
Ez a verseny számunkra nem csak a sportról, de az összefogásról is szólt. Megmutatta, hogy egységben az erő! Összefogással olyan dologra is képesek vagyunk, ami elsőre elérhetetlennek tűnik. Majdnem sikerült a dobogó legmagasabb fokán végeznünk, de csak picivel maradtunk le. Egy nálunk tízszer nagyobb létszámú gimnázium végzett előttünk. Gratulálunk nekik! Szomorkodásra azonban semmi okunk nincs, hiszen egy szuper csapatépítési programmal lehetünk gazdagabbak!
Köszönjük szépen mindenkinek a támogatását, és a Magyar Szabadidősport Szövetségnek a nyereményünket!