Diákönkormányzat /DÖK/

Iskolánk Diákönkormányzata aktív tagja az iskolai életnek. A diákok örömmel, önkéntesen, az osztályuk delegáltjaként vesznek részt a gyűléseken. Az iskola tanárai rendszeresen választják ki őket segítőnek egy-egy rendezvénynél (pl.: zsűritagnak a farsangi jelmezversenynél)
Az egyik legnagyobb rendezvényünk a Gyereknap megszervezése volt. A diákok ötletei alapján kincskeresést szerveztünk, melynek során versek, vicces mondókák megfejtésével jutottak el az egyes csapatok a különböző állomásokra. A játékos feladatok elvégzése után mindenkit várt a kincsesláda, amiből mindenki, kicsi és nagy is egyformán kapott valamilyen “kincset”. 

Large group of happy kids standing in a line in the field and holding hands. [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786682][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/children5.jpg[/img][/url][url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786738][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/group.jpg[/img][/url][url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786750][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/summer.jpg[/img][/url]

 

Miért is jó DÖK-ösnek lenni?

– Aktívan szerepet vállalhatsz az iskolai programok szervezésében.
– Elsőként szerezhetsz tudomást a programokról, pályázatokról, eseményekről a havi rendszerességgel megtartott gyűléseken.
– A tagok által megválasztott elnök a Diákparlamentben más iskola diákjaival is ötletelhet.
– Az osztályod delegáltjaként te képviselheted társaidat.

 

Diákönkormányzat munkáját segítő pedagógus: Dezse László Lajos

 

A DÖK 2020/21-es tanévi munkatervét itt olvashatják.