Friss hírek az iskola zárva tartásáról

Tisztelt Szülők!

A kialakult helyzetre való tekintettel, az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket az elkövetkező napok történéseiről.
Iskolánkban a hétfői napon megkezdjük a felkészülést az online módon való oktatásra. Mivel ez számunkra is új terület, kérjük türelmüket ahhoz, hogy a lehető legoptimálisabb módját megtaláljuk ennek.

Az már biztosan látható, hogy a digitális tananyagátadáshoz, a feladatok fogadásához szükséges lesz minden gyermek számára internet kapcsolatra és megfelelő digitális eszközre. Kérjük, figyeljenek arra, hogy a gyermekük által használt internet hozzáférés ellenőrzött legyen! 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott hivatalos tájékoztatást az új munkarenddel kapcsolatban itt olvashatják.

Kérjük, folyamatosan figyeljék az iskola honlapját, a KRÉTA adminisztrációs rendszert és Facebook csoportokat. Igyekszünk minden fontos információt eljuttatni Önökhöz. Ha kérdésük, vagy kérésük van, írjanak központi e-mail címünkre (igazgato@eltescentrum.hu, igazgatohelyettes@eltescentrum.hu), vagy vegyék fel a kapcsolatot az osztályfőnökökkel. Igyekszünk válaszolni és mindenben segítséget nyújtani.

Az iskolában hagyott tanfelszerelésekért a hétfői napon be lehet jönni 7.45-8.00 között.

Amennyiben ügyeletet kérnek az iskolában, előzetes egyeztetést követően egy nyilatkozat kitöltése szükséges, mely itt található.

Tisztelt Szülők!

Az elkövetkezendő időszakban mindent megteszünk, hogy lehetőségeinkhez mérten az oktatás tovább folytatódhasson. Ennek sikeres megvalósításához nagy szükség van az Önök és gyermekeik együttműködésére!

Kérjük, legyenek abban aktív közreműködők és segítsék gyermeküket, hogy hozzá tudjanak szokni ehhez az újfajta tanítási rendhez és az elkövetkező időszakot  az eddigi tanulás felelősségteljes folytatásaként éljék meg.

Azt tanácsoljuk, hogy a tanulók ne halmozzák fel a tanulnivalókat, úgy osszák be az otthon töltött időt, hogy mindenre (tanulás, játék, pihenés) jusson elegendő.

Biztosak vagyunk benne, hogy az Önöktől eddig tapasztalt pozitív hozzáállás és segítőkészség segítségével hamar túl leszünk a várható kezdeti nehézségeken!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!     

Az iskola minden dolgozója