Országos Labdarúgó Bajnokság Makó

A rangos országos eseményt, Makó városában rendezték meg, ahol a legjobb labdarúgó csapatok mérhették össze tudásukat. A rendezvény május elején, a FODISZ jóvoltából jöhetett létre.

Iskolánk csapatát hat fő képviselte. Csapattagok: Hámori Ádám, Gondár Gábor, Csapó Balázs, Takács Zsolt, Kulcsár Péter, Fejes László.

A csapat az első mérkőzésén Kiskunmajsával játszott, eredménye: 1:1, a másodikon Keszthely csapatával játszott, eredménye 8:0, a harmadik mérkőzést Alsózsolca csapatával játszotta, eredménye: 2:4, így a legjobb harmadikként a nyolcad döntőbe került.

 

Az első napon megsérült a kapusunk, ezért a nyolcad döntőben már csak 5 fővel tudtunk játszani. A legelső mérkőzést Tatabánya csapatával játszottuk, és bár egy fővel kevesebb fiú lépett pályára, mégis 0:0 lett a végeredmény. Ekkorra a fiúk már elfáradtak és a hétméteres párbajban 2:0-ra alulmaradtak. Így nem jutottak a legjobb négy közé. Már csak az 5-8 közötti helyben bízhattunk. Itt először Szentlőrinc csapatával játszottunk. Végeredmény 6:0. Ki kell emelni, hogy az ellenfél megtudva, hogy emberhátrányban vagyunk, lehozta egyik játékosát. Ugyanígy tett Székesfehérvár csapata is, bár ellenük nem sikerült a bravúr, és 3:5-re alulmaradtunk. Mindkét csapat különdíjban részesült sportszerűsége miatt.

Iskolánk csapata végül az előkelő hatodik helyen végzett, és különdíjat kapott, a tisztes helytállás végett.  

 

Kísérők:

Enyedi Attila – felkészítő testnevelő

Vona Sándor