Tarolt az Éltes atlétikában

Alig kezdődött meg az idei tanév, máris atlétikai versenyt rendezett a FODISZ. Az Újpesti Atlétikai Centrumban tíz intézmény közel 120 diákja mérte össze tudását. Iskolánk mindig gondot fordított arra, hogy elindítsa a diákjait a különféle sporteseményeken, nem történt ez másként most sem. Ezúttal hat diák képviselte az Éltest, és minden elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy kiválóan.

Összesen nyolc arany- és három ezüstéremmel térhettünk haza. Az eredmény azért is jelentős, mert a tanév eleje óta diákjainknak nem sok lehetősége nyílt a felkészülésre.
A konkrét eredmények a következők.
A III. korcsoportos fiúversenyzők között Méhes László 100 méteres síkfutásban 1. helyezett, távolugrásban 2. helyezett lett, Takács Richárd 800 méteres síkfutásban 2. helyezést ért el, míg Lőrincz Dominik 300 méteres síkfutásban győzött.
A IV. korcsoportos fiúversenyzők között Horváth Csaba az 500 méteres síkfutást nyerte meg, Turcsik Erik 100 méteres síkfutásban és távolugrásban is 1. helyezett lett, míg kislabdahajításban 2. helyezést ért el. László Richárd is két számban diadalmaskodott: a 200 méteres síkfutásban és a magasugrásban.
Svédváltóban (különböző korosztályokból összeállított futócsapat) a Méhes László–László Richárd–Lőrincz Dominik–Horváth Csaba összeállítású egységünk is a dobogó legfelső fokára állhatott.
Tanulóinkat Enyedi Attila testneveléstanár készítette fel a versenyre.
Bizakodva tekintünk a tavaszi forduló elé, hogy akkor is hasonló, vagy még nagyobb sikerekkel fogunk hazatérni.